Υπηρεσίες

Εταιρική ταυτότητα
 

Δημιουργούμε μαζί σας την εταιρική ταυτότητα σχεδιάζοντας το λογότυπο, ένα προϊόν, επικοινωνιακή καμπάνια ή ακόμη μια συγκεκριμένη στάση της επιχείρισης συνδυάζοντας σύγχρονα μέσα επικοιωνίας και προβολής.

 

Ετικέτες - συσκευασία
 

Η συσκευασία και η ετικέτα (branding) ενός προϊόντος ανοίγει τον δρόμο στην αγορά και στην επιτυχία. Είτε πρόκειται για την ετικέτα μιας φιάλης κρασιού ή ενός γεωργικού σκευάσματος, ενός παιχνιδιού ή ενός βιβλίου θα σας εκπλήξουμε με τις ιδέες μας. 

 

Σχεδιασμός εντύπων
 

Το γραφείο μας είναι κοντά σας με φρέσκιες ιδέες και προτάσεις για να υλοποιήσουμε τις δικές σας ιδέες ή να προωθήσουμε τα προϊόντα σας με 

σύγχρονα γραφιστικά προγράμματα και εξοπλισμό.

 

 

 

Παραγωγές - εκδόσεις
 

Οι συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά και με επιμονή για να σας παρέχουμε εγγυημένα την καλύτερη δυνατή ποιότητα, στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς και στον ελάχιστο χρόνο παράδοσης.

 

 

Φωτογράφηση
 

Η δημιουργικότητα και η εξειδίκευση των συνεργατών μας για την φωτογράφηση των προϊόντων σας, των εκδηλώσεων προώθησης ή μιας διαφημιστικής καμπάνιας σε συνδυασμό με την γρήγορη παράδοση, την δημιουργία φωτογραφικού αρχείου, την προώθηση στα κοινωνικά δίκτυα και την ξεκάθαρη εικονογράφηση του επικοινωνιακού μηνύματος θα καλύψουν και το πιό απαιτητικό έργο.

 

Επικοινωνείστε μαζί μας για να ακούσουμε τις επιθυμίες ή τις προτάσεις σας, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, που θα συνδυάζει ποιότητα, πρωτοτυπία και επιτυχία στον προκαθορισμένο στόχο.